cazino

Primăria Constanța va aloca peste 15 milioane de lei pentru acțiunea de consolidare şi restaurare a Cazinoului Constanţa, respectiv lucrări ce prevăd racordare la utilități și sistematizarea terenului.

Consilierii locali ai municipiului Constanța au adoptat, vineri, în cadrul unei ședințe de îndată, o hotărâre prin care se aprobă cheltuielile pentru serviciile şi lucrările finanţate de Municipiul Constanţa, pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului, în valoare de 14.574.959,24 lei, fără TVA. „Vreau ca toată lumea să înțeleagă: Compania Națională de Investiții se ocupă de Cazinou, iar municipalitatea se ocupă de racordarea lui și punerea lui în funcțiune, de integrarea în faleza noastră. Municipiul își asumă lucrările de racordare la utilități, de sistematizare a terenului pe care se află Cazinoul, de punere în siguranță a taluzului și de protecție a taluzului. Lucrările, conform devizului, ce cad în sarcina municipalității au condus la o valoare de aproximativ 14,5 milioane de lei, fără TVA”, a declarat primarul orașului Constanța, Decebal Făgădău.

El a precizat că municipiul Constanța și Compania Națională de Investiții și-au separat competențele în ceea ce privește consolidarea și renovarea Cazinoului. „Noi, constănțenii, în calitate de proprietari, ne-am asumat conservarea și punerea în siguranță a Cazinoului, iar pe de altă parte, Compania Națională de Investiții a procedat la o licitație, o procedură de achiziție, în vederea angajării unei companii de specialitate care să actualizeze documentația de avizare a lucrărilor de intervenție – Dali. Ambele procese sunt aproape finalizate”, a mai spus Făgădău, care susține că, în acest moment, clădirea Cazinoului „este în siguranță”, după lucrările de conservare de la începutul iernii.

Articolul precedentLucrări de reabilitare și asfaltare pe mai multe străzi din Mangalia
Articolul următor„A fost cel mai bun meci făcut de mine până acum”. Simona Halep este în finală la Doha