Primăria Constanța a achiziționat 31.500 de pachete, în valoare de peste 1.000.000 de lei, pe care le va oferi, de miercuri, copiilor din grădinițele și școlile constănțene.

Cadourile de Crăciun sunt alese în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0-IV și V-VIII. Cei mici vor primi din partea Primăriei Constanța jucării și dulciuri: ciocolată, portocale, suc natural de fructe, bomboane de pom, croissant, biscuiți, napolitane și brioșe. Copiii din grădinițe se vor putea bucura de o cutie cu nisip kinetik cu 4 forme din plastic pentru a realiza diferite modele.

Preșcolarii și elevii vor primi, începând de mâine, daruri de sărbători din partea Primăriei Constanța!Municipalitatea a achiziționat 31.500 de pachete, pentru a le oferi copiilor din grădinițele și școlile constănțene, în valoare de peste 1.000.000 de lei.Cadourile de Crăciun sunt alese în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0-IV și V-VIII.Cei mici vor primi din partea Primăriei Constanța jucării și dulciuri: ciocolată, portocale, suc natural de fructe, bomboane de pom, croissant, biscuiți, napolitane și brioșe.Copiii din grădinițe se vor putea bucura de o cutie cu nisip kinetik cu 4 forme din plastic pentru a realiza diferite modele.Pentru școlarii din clasele 0-IV surpriza vine sub forma unor jucării squishy confecționate din spumă poliuretanică, non-toxică și parfumată.Elevii mai mari, din clasele V-VIII, vor primi un set creativ format din bile magnetice.#PrimariaConstanta#Constanta#iloveCt

Publicată de Primăria Constanța pe Marţi, 4 Decembrie 2018

Pentru școlarii din clasele 0-IV surpriza vine sub forma unor jucării squishy confecționate din spumă poliuretanică, non-toxică și parfumată. Elevii mai mari, din clasele V-VIII, vor primi un set creativ format din bile magnetice.

Articolul precedentIndustria Maritimă se pregătește pentru o nouă eră. Navele autonome
Articolul următorAstăzi pornesc din nou alarmele în Constanța; acestea vor funcționa timp de o oră