Centrul orașului Cernavodă a fost inundat, joi la prânz, după ce a plouat torențial câteva zeci de minute, apa depășind jumătate de metru pe șosele după ce scurgerile au fost obturate de mizeriile adunate de șuvoaie de pe străzi.

O ploaie torențială de câteva zeci de minute a dus la distrugerea unei porțiuni de șosea din centrul orașului Cernavodă, iar mașinile parcate pe marginea drumului au dispărut jumătate sub apă.

Autorităţile din Cernavodă au intervenit imediat pentru deblocarea scurgerilor, ce fuseseră obturate de gunoaie adunate de pe străzi de șuvoaiele de apă, iar în scurt timp apele s-au scurs, deblocând străzile.

 

De asemenea, traficul a fost oprit timp de aproximativ o oră pe DN22A Hârșova – Tulcea, în localitatea Saraiu, din cauza apei acumulate pe carosabil. La fața locului au intervenit angajași și utilajele ale DRDP Constanta. Și aici canalizările au fost blocate de pietrișul adunat de ape de pe străzile laterale. Drumul a fost deblocat. Iar circulația a fost reluată în jurul orei 14.00.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza ploii torenţiale şi a vîntului puternic vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între localităţile Medgidia – Constanţa.

Articolul precedentNava-Școală Mircea s-a întors acasă din marșul internațional de instrucție
Articolul următorAmbarcațiunilor cu motor le este interzis să circule printre turiștii care înoată în mare