Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA și Primăria Municipiului Constanța participă cu un stand comun la EXPO REAL Munchen, târg internațional pentru proprietăți și investiții, care are loc în perioada 8-10 octombrie 2018.

Unul dintre cele mai mari târguri Business to Business pentru industria din Europa, EXPO REAL reprezintă o rețea de lucru orientată spre afaceri pentru proiecte interprofesionale și transnaționale, investiții și finanțare.

Expozanții și vizitatorii includ dezvoltatori de proiecte și manageri de proiect, investitori și finanțatori, consultanți și agenți, arhitecți, manageri imobiliari din cadrul corporațiilor, regiuni și orașe. „Reprezentanți de renume internațional informează despre ultimele tendințe, inovații și perspective ale piețelor imobiliare, investiții și finanțe”, precizează reprezentanții Portului Constanța.

Portul Constanța, reprezentat de CN APM, și Primăria Municipiului Constanța abordează acest eveniment în parteneriat, cu scopul de a promova potențialul de dezvoltare industrială a orașului-port – parcuri logistice, instalații de prelucrare, spații dedicate de operare etc.

Articolul precedentAtenție șoferi. Transport agabaritic pe ruta Constanța – Craiova
Articolul următorSimona Halep nominalizată pentru titlul de Jucătoarea anului