Pompierii constănțeni vor duce daruri la o familie nevoiașă din Lazu, care, în urmă cu aproximativ trei luni, a rămas fără bunuri, distruse într-un incendiu.

„Familia este alcătuită din patru copii și părinții. Locuiesc într-o singură cameră. În urmă cu aproximativ trei luni au fost afectați de un incendiu produs din cauza instalației electrice, incendiu în care au pierdut o mare parte din bunuri”,, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, Anca Chiriță.

Venitul familiei este compus din alocația copiilor și salariul minim primit de tată, iar familia încearcă să construiască o a doua cameră, dar nu a reușit decât să ridice pereții și să improvizeze un acoperiș. „Drept urmare, toți membrii locuiesc într-o singură cameră, într-un singur pat. Cei patru băieți au vârste de 6,8,10 și 11 ani. Colegii au strâns bani benevol și au cumpărat de la haine și alimente până la electrocasnice, termopane, mobilă etc”, mai spune Anca Chiriță.

Drept urmare, vineri, 21 decembrie, pompierii Detașamentului Port se vor transforma în ajutoarele lui Moș Crăciun și vor merge cu daruri în localitatea Lazu.

Articolul precedentMai multe cartiere din Constanța vor fi afectate de întreruperi ale curentului electric
Articolul următorMarinarii militari comemorează eroii Revoluției din 1989