Un polițist local din comuna constănțeană Cobadin a fost surprins în stare de ebrietate, în municipiul Constanța. El era în timpul liber, dar riscă să fie sancționat pentru că purta uniforma de serviciu.

Imaginile cu polițistul local în stare de ebrietate au apărut pe paginile personale de Facebook ale mai multor persoane. În acestea se vede cum bărbatul merge clătinându-se, în apropierea Gării CFR din Constanța.

Agent al politiei locale din Cobadin in Constanta, beat mort in uniforma. Sper ca, conducerea acestui serviciu local sa se sesize…Acest agent da amenzi in Constanta si bea bere pe strada

Publicată de Lazar Iordache pe Joi, 19 septembrie 2019

Primarul comunei Cobadin, Cornel Cocoș, a precizat că agentul nu se afla în timpul orelor de serviciu, dar poate fi sancționat pentru că în momentul respectiv purta uniformă. „Era în timpul liber, nu era în tură. Necazul lui este că era îmbrăcat în ținută de polițist. Noi o să-l băgăm în Comisia de Disciplină acum. Era liber, putea face ce dorea el, dar de ce era în ținută?”, a comentat primarul comunei Cobadin.

#NoComent??Un polițist local, din Cobadin, Constanța a fost surprins de trecători, aflat într-o stare avansată de ebrietate, pe străzile municipiului Constanța.Aceștia au imortalizat momentul, iar pe imagini se poate observa cum omul legii abia se poate ține pe picioare.Polițistul local se pregătea să plece spre casă, spre localitatea Cobadin, pe când altele au precizat că bărbatul chiar ar fi făcut uz de uniforma pe care o purta, încercând să aplice amenzi în municipiu, chiar dacă nu este raza lui de competență și se mai afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Publicată de Mihai_Andrei2024 pe Vineri, 20 septembrie 2019

El spune că bărbatul lucrează la Poliția Locală Cobadin, fiind angajat de aproximativ trei luni.

Articolul precedentJandarmii constănțeni, la evenimentele publice organizate în week-end
Articolul următorPercheziții la Constanța într-un dosar de contrabandă cu țigări