1273 amenzi în valoare totală de 242.840 lei au fost date de polițiștii locali săptămâna trecută pentru  încălcarea normelor legale în vigoare.

În perioada 11.06.2018- 17.06.2018, politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat  pe raza municipiului Constanța în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice, legalitatea lucrărilor de construcții, protecția mediului precum și pentru respectarea normelor legale în vigoare privind desfășurarea comerțului stradal ori pe plajă și a activităților comerciale.

Au fost aplicate 1.164 amenzi în domeniul circulației pe drumurile publice și ordinii și liniștii publice în valoare de 174.340 lei  din care  125 sanctiuni pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice, 3 sancțiuni pentru consumul de produse din tutun într-un spațiu public închis, 554 sancțiuni cîlîtorilor fîrî bilete, 351 sancțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice, 10 sancțiuni contravenționale pentru impozite și taxee locale pentru anul 2018, 107 sanctiuni pentru nerespectarea H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, 7 amenzi pentru executarea de lucrări fără a deține autorizațiile și avizele necesare executării intervențiilor în domeniul public.

În domeniul disciplinei în construcții și afișaj stradal, protecția mediului și activitătii comerciale au fost aplicate 109 amenzi în valoare de 68.500 lei

Articolul precedentConstănțean urmărit pentru trafic de persoane, proxenetism și agresiune sexuală în Marea Britanie
Articolul următorPersoane reținute pentru furt de combustibil din navele ce tranzitează Dunărea