catuse

 

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au reținut un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Constanța, bănuit de incendiere.

Pe 29 decembrie 2018, în jurul orei 14.15, bărbatul ar fi incendiat un imobil din municipiul Constanța, aparținând unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 de lei.

„În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că, la locuința persoanei vătămate, ușa principală de acces și alte două uși ale unor anexe din locuință (bucătărie și magazie), prezintă degradări. De asemenea, în curtea imobilului a fost descoperit un recipient din plastic gol, cu miros de combustibil tip benzină”,se  precizează în comunicatul IPJ Constanța.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar pe 18 ianuarie va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul infracţiunii de distrugere, fapta fiind pedepsită cu închisoarea pe o perioadă între 2 și 7 ani.

Articolul precedentPesta porcină confirmată la un porc mistreț. 43 de animale vor fi vânate
Articolul următorFOTO| Accident rutier grav. Persoană încarcerată