Primii 188 de turiști israelieni  au aterizat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, în vacanță pe Litoral, către Olimp, Mamaia și Mamaia Nord Navodari. Este al cincilea an de operare a cursei charter Tel Aviv – Constanța.
Până în prezent, peste 30.000 de turiști israelieni aduși de touroperatorul Meshek Wings au ajuns pe Litoralul românesc, dintre care 25.000 de turiști veniți pe cursa charter Tel Aviv – Constanța și restul de 5000 veniți pe circuite dinspre București. Pentru acest an Meshek Wings estimează peste 5000 de turiști, care vor sosi pe litoral  cu două curse pe săptămână, în perioada iulie – septembrie.

Ca noutate a sezonului, turiștii israelieni aleg, în acest an, și stațiunea Olimp, unde sunt cazați la un complex cu servicii all inclusive și ultra all inclusive. În topul preferințelor rămâne stațiunea Mamaia. La nivel național, turiștii israelieni aleg cel mai mult București și Valea Prahovei, majoritatea fiind familii sau familii cu copii.

” Deschiderea liniei de chartere Tel Aviv – Constanța a reprezentat o premieră și un obiectiv atins. Cei peste 30.000 de turiști israelieni pe Litoralul românesc în cele cinci sezoane au generat încasări de peste 30 de milioane de euro. Întâmpinăm azi primii 189 de turiști israelieni din acest an către Litoralul românesc și către Delta Dunării și susținem în continuare vacanțele turiștilor din această țară către destinațiile românești de munte, balneare și nu numai”, a declarat Corina Martin, președintele FAPT.

 

 

Articolul precedentCărțile prind viață la Constanța: începe a VI-a ediție a târgului „Valuri de Carte”
Articolul următorFOTO VIDEO| Alertă la Constanța. Microbuz în flăcări, în curtea secției de poliție