Mai multe percheziții au fost efectuate, în județele Prahova și Constanța, la persoane bănuite de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, cinci persoane fiind reținute.

Astfel, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au efectuat, miercuri, o prindere în flagrant delict și patru percheziții în județele Prahova și Constanța, într-o cauză penală privind traficul cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Din cercetări a rezultat că, în perioada 2017 – 2018, persoanele în cauză ar fi comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către mai multe persoane din Ploiești.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat de la locuințele bănuiților aproximativ 180 grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, o parte dintre ele fiind deja ambalate pentru distribuție, ustensile pentru consum și bani.

Cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT Ploiești, iar procurorul de caz a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar în cursul acestei zile, persoanele în cauză vor fi prezentate Tribunalului Prahova, cu propuneri legale.

Articolul precedentProgramul SPIT Constanța în perioada sărbătorilor de iarnă
Articolul următorVIDEO| Razie printre bișnițarii de țigări. Iată ce au găsit polițiștii