Circulația rutieră este închisă astăzi pe mai multe străzi din oraș, pentru a se asigura buna desfășurare a paradei de Ziua Constanței.

Parada va porni la ora 16:00 din zona Sălii Sporturilor, de la ora 14:00 se restricționează parțial și temporar zona de deplasare de pe strada Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă.

Începând cu ora 15:15 se va închide total circulația pe bulevardul Tomis, traseul de desfășurare al paradei, cuprins între zona Capitol și piața Ovidiu. De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian, respectiv intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Ferdinand, fapt care va conduce la întârzieri ale mijloacelor de transport în comun de aproximativ 10-15 minute.

Pentru buna desfășurare a circulației se recomandă evitarea zonelor în care se aplică restricțiile, iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții strada Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia; strada Răscoala 1907 cu bulevardul Mamaia; strada Mihai Viteazu cu bulevardul Mamaia; strada Mihai Viteazu cu bulevardul Ferdinand; strada Mihai Viteazu cu strada Traian; strada Traian cu strada Termele Romane; strada Răscoala 1907 cu bulevardul Ferdinand.

Pe parcursul întregii zile este interzisă oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis, tronsonul Capitol – piața Ovidiu, inclusiv în parcările de la Poștă și de la Sala Sporturilor.

 

 

 

Articolul precedentIncendiu puternic la Medgidia
Articolul următorVIDEO | Imnul NEVERSEA 2018 lansat astăzi!