Trei bărbați sunt cercetați penal după ce au condus drogați pe drumurile publice

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Remus Opreanu din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Gării, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 21.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Pompiliu Eliade, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină și metamfetamină.

Toți șoferii au fost duși la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge. 

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentRazie pe raza comunelor Topraisar, Amzacea, Chirnogeni, Bărăganu și Comana
Articolul următor„Campion” la alcoolemie. Băut și fără permis, „călare” pe un moped „împrumutat”