Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice, în Constanța. Patru șoferi prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice s-au ales cu dosar penal.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 65 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Gării din satul Ciobănița, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 22.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe DN2A, în comuna Mihail Kogălniceanu.Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a constituit dosar de cercetare penală.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentCăutători de comori, sancționați de polițiști
Articolul următorDrona americană doborâtă de 2 avioane rusești – Klaus Iohannis vrea măsuri mai dure privind securitatea din Marea Neagră