Nunțile care se desfășoară în stradă, cu instrumente de sonorizare cu un volum fonic ridicat, au tulburat liniștea locatarilor din cartierul constănțean Palas.

Polițiștii locali, chemați de locatarii din zonă, marți, 11 septembrie, au amendat  două persoane care erau responsabile de organizarea petrecerilor. Pentru persoana responsabilă de organizarea nunții de pe Bdul  I.C Brătianu, o sancțiune contravențională de 200 lei și 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 600 de lei pentru organizatorul nunții  de pe strada Dâmbovița. Aceștia au tulburat ordinea și liniștea vecinilor și au depozitat pe domeniul public mese, scaune, îngreunând traficul rutier și pietonal din zonă.

Ca urmare a intervenției efectuate de către polițiștii locali manifestările publice nelegale au încetat, iar zonele afectate au fost igienizate de participanți în prezența oamenilor legii.

Polițiștii locali atrag atentia că, dacă sunt sesizati, pot da amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice în astfel de situații. „Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora, transmit reprezentanții poliția locală Constanța.

Sursa foto Poliția Locală Constanța

 

 

Articolul precedentSe oprește apa la Cernavodă
Articolul următorUn prim pas. Igienizarea stadionului de rubgy de pe strada Primăverii