Vânzarea de bijuterii la drumul mare, direct din portbagajul mașinii, a devenit o nouă metodă de înșelătorie.. Victimă a unei astfel de înșelătorii a fost o femeie din Ivești, care în urmă cu circa două săptămâni a fost atrasă de oferta pe care un necunoscut, pe care l-a întâlnit pe ulița satului, i-a făcut-o. Acesta i-a vândut femeii mai multe bijuterii despre care a susținut că sunt din aur, la un preț total de 12.000 de lei.

Convinsă a făcut o afacere bună, prețul fiind mult mai mic decât prețul pieții, femeia s-a dus cu bijuteriile cumpărate acasă, unde avea să constate că fusese păcălită și că a cumpărat de fapt niște tinichele. Zilele trecute, soțul femeii a aflat că pe ulița satului a apărut iar vânzătorul de bijuterii, motiv pentru care s-a dus glonț la poliție, unde l-a denunțat.

Polițiștii l-au identificat pe cel reclamat, în persoana unui constănțean de 46 de ani, care avea în mașină o geantă în care se aflau circa 200 de grame de bijuterii din metal galben, pentru care nu deținea niciun document de proveniență.

Bijuteriile au fost ridicate pentru expertiză, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru înșelăciune.

Sursa: Realitatea de Galati