Trei parcări în care au fost amenajate aproximativ 60 de locuri de parcare, în locul garajelor demolate de curând, vor fi date în folosință zilele următoare pe aleea Lăcrămioarei.

Angajații SC Confort Urban au început lucrările de asfaltare, urmând ca ele să fie finalizate până la sfârșitul săptămânii. De asemenea, locurile de parcare vor fi marcate și numerotate corespunzător, astfel încât să nu mai fie necesară montarea stâlpișorilor care evidențiază rezervarea spațiilor de parcare. Cele trei parcări vor putea fi folosite de riveranii care își parcau până acum autoturismele pe trotuare sau pe spațiul verde.

Noi locuri de parcare pe aleea Lacrămioarei

Noi locuri de parcare în locul garajelor, pe aleea LăcrămioareiTrei parcări în care au fost amenajate aproximativ 60 de locuri de parcare, în locul garajelor demolate de curând, vor fi date în folosinţă zilele următoare pe aleea Lăcrămioarei. Angajații SC Confort Urban au început, ieri, lucrările de asfaltare, urmând ca ele să fie finalizate până la sfârșitul săptămânii. De asemenea, locurile de parcare vor fi marcate și numerotate corespunzător, astfel încât să nu mai fie necesară montarea stâlpișorilor care evidențiază rezervarea spațiilor de parcare.Cele 3 parcări vor putea fi folosite de riveranii care își parcau până acum autoturismele pe trotuare sau pe spațiul verde. Reamintim că în scurt timp vor începe lucrările și pe străzile Basarabi, Unirii, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului.Facem apel din nou către locuitori să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!#locurideparcareinloculgarajelor#Constantafrumoasa#PrimariaConstanta

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 20 februarie 2019

„Reamintim că în scurt timp vor începe lucrările și pe străzile Basarabi, Unirii, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului”, spun reprezentanții Primăriei Constanța, care fac și un apel către locuitori, să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Articolul precedentAsociația Elevilor a pierdut procesul intentat Consiliului Județean Constanța
Articolul următorAnchetă a polițiștilor după ce un bărbat a fost găsit mort în apropiere de calea ferată