Un motociclist din Constanța a fost amendat cu peste 3.000 de lei și s-a ales și cu permisul suspendat după ce a fugit de un filtru al poliției și a trecut de mai multe ori pe culoarea roșie a semaforului.

Potrivit polițiștilor constănțeni, marți noapte, în jurul orei 23.45, în zona intersecției bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis, agenți ai Biroului Rutier Constanța au încercat să oprească un motociclist aflat în trafic. Polițiștii au efectuat semnalul de oprire regulamentar dar, pentru că bărbatul nu s-a conformat și și-a continuat drumul, aceștia început urmărirea motocicletei cu autospeciala din dotare.

Între timp în Constanța!

Publicată de Edy Mustafa pe Marţi, 25 iunie 2019

În timpul urmăririi, bărbatul a trecut, de două ori, pe culoarea roșie a semaforului electric și a circulat și pe contrasens, dar în scurt timp, pe strada Mircea cel Bătrân, el a fost oprit de către polițiștii rutieri. Acesta a fost legitimat și sancționat, conform prevederilor legale, cu amendă în cuantum de 3.045 de lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile. Bărbatul a refuzat să le explice oamenilor legii de ce nu a oprit la semnalul regulamentar.

Articolul precedentTânăr în stare gravă după ce a căzut de la etaj în timp ce spăla geamurile
Articolul următorSpectacole semnate de mari regizori români, la Miturile Cetăţii