Începând din 19 aprilie mai multe parcări din municipiul Constanța care înainte erau deservite de taxatori au devenit parcări prin SMS. Parcările situate în: Portul Tomis – peste 160 de locuri; Poarta 1 – peste 200 de locuri; în fața Policlinicii 2 – 15 locuri, Brotăcei – 18 locuri

Timp de 15 zile, în fiecare dintre aceste parcări va fi prezentă o persoană pentru a-i indruma pe șoferi, dar nu va încasa nicio taxă. Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking.

Săptămâna vitoare, lucrări de acest tip vor mai avea loc și în municipiul Constanța, dar și în stațiunea Mamaia.

Aplicația Constanța Parking este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj.

Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 . În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

 

Articolul precedentProprietarii își pot recupera câinii de la Serviciului Gestionare Animale Abandonate
Articolul următor    Gheorghe Donțu a fost numit membru în consiliul de administrație al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța