Ediția din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această primavară, expozanții prezenți la târg, propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor atractive pentru cumpărători. Noul an vine cu noi tendințe, iar dacă vrem să fim in pas cu moda, trebuie să aflăm care vor fi principalele noutăți ale acestei primăveri.

Cea de a 78 -a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte  TINIMTEX, va avea loc în perioada 18 – 23  februarie 2020, la Pavilionul Expozițional, din staţiunea Mamaia  și reunește circa 115 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment. Din totalul participanţilor ~ 60 % sunt producători, iar comercianţi ~ 40 % , iar 10% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.

În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

TINIMTEX va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter  – confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii

Pavilion Expozițional etaj – genți și accesorii,  încălțăminte