Românii semnează masiv petiția inițiată în premieră națională de postul nostru de televiziune. Vă mulțumim! Să le arătăm tuturor ca suntem o forță, că nu vrem să fim umiliți la noi acasă. Să păstrăm ceea ce e al nostru, să arătăm că suntem o națiune cu demnitate. Vă invităm în continuare să semnați petiția prin care le cerem autorităților declanșarea unui referendum național! Ne vrem petrolul înapoi, ne vrem demnitatea înapoi! 

Citește și Cătălin Botezatu se alătură demersului Realitatea PLUS pentru naționalizarea Petrom: „Voi semna această petiție”

Viorica Dăncilă susține naționalizarea Petrom propusă de Realitatea PLUS: „Este o acțiune bună dar este necesară susținerea decidenților”

Redăm mai jos câteva dintre mesajele românilor:

Cristi Dan: Prea mult, prea multe a cedat România altora.

Szabo Tiberiu: Petrom este a României.

Hortolomei Cătălin: Semnez pentru că ne vrem petrolul înapoi!

Răzvan Ionuț Banica: Sunt ROMÂN și nu suport să fim batjocoriți de statele Europene care ne-au luat totul. Ar fi un început pentru naționalizarea resurselor și un trai decent pentru fiecare ROMÂN!

Alexandru Alex: Semnez pentru că nu merită efortul făcut de către poporul român pentru a pompa bani poporului austriac. Rușine să le fie pentru limbajul jignitor adresat țării mele.

Ana-Maria Cocos: #M-amsaturatdeimperialisti!!!

Pirghie Lili: Cred că e cazul să ne trezim, noi românii, și să fim mai uniți cum n-am fost până acum. Ne-au umilit prea tare ca să stăm nepăsători. Semnez cu încredere și sper să putem schimba ceva. Locuiesc în zona Sucevei și aș vrea să vedeți cum arată pădurile din zona în urma afacerilor cu lemn cu austriecii și cantitatea imensă de lemn din incinta fabricii deținută de austrieci. La Dornești au tăiat pădurile și au cumpărat pământ de la persoane vârstnice pe 2 lei. De aceea semnez pentru campanie.

Mircea Ghenoiu: Demararea acestei acțiuni este de o mare importanță. Revenirea bogățiilor naturale ale românilor din nou în mâinile noastre va fi o mare, mare realizare, atât economică, cât mai ales pentru refacerea demnității naționale. Să terminăm cu această obediență față de Austria, Olanda etc. Pe de altă parte, vom penaliza financiar Austria, recuperând o parte din pagubele aduse prin votul negativ.

Ana Mihaela: Semnez petiția. Nu mai putem sta să fim bătaia de joc a nimănui. Austriecii au făcut o grămadă de bani din resursele noastre. Ajunge!

Bogdan Claudiu: Pentru că este al României și al românilor. Pedepsiți cei ce au vândut ce este al nostru. Treziți-ne!

Electra Sicilia: Bună ziua, vreau naționalizarea Petromului, deoarece a fost o greșeală imensă vânzarea acestuia. Oricum OMV nu și-a plătit datoria către statul român. Dacă trebuie, facem și referendum pentru acest lucru.

Dragoș Dragomir: Afară din UE cât mai repede posibil și naționalizarea tuturor resurselor! Mulțumesc, vă salut! Trăiască România și cetățenii ei!

Talosardeleana: Bună ziua. Vă sunt alături și vă susțin în demersurile pentru Referendum și apoi la Referendumul propiu-zis. Vă rog să mergeți până la capăt și să nu dați înapoi. Speranța ne este în dumneavoastră și în unitatea românilor. Să susținem împreună interesele frumoasei noastre țări România. Succes! 

„Bună ziua. Vă sunt alături și vă susțin în demersurile pentru Referendum și apoi la Referendumul propiu-zis. Vă rog să mergeți până la capăt și să nu dați înapoi. Speranța ne este în dumneavoastră și în unitatea românilor. Să susținem împreună interesele frumoasei noastre țări România. Succes!” 

Campanie Realitatea PLUS: ”Vrem Petrom înapoi!”

Realitatea PLUS începe o campanie prin care dorim recuperarea companiei petroliere Petrom, naționalizarea companiei. De-a lungul anilor, s-a vorbit despre corupție, despre felul în care a fost dată pe bani puțini austriecilor de la OMV. Dorim să îndreptăm lucrurile, iar asta se poate realiza printr-un referendum. Realitatea PLUS va începe demersurile pentru obținerea de semnături, astfel încât să forțăm autoritățile să declanseze o astfel de procedura prin care să recuperăm compania, sa recuperăm profiturile pe care le-a obținut compania de la înstrăinare și până acum, precum și despăgubiri.

Românii ne pot scrie la adresa de mail: [email protected]

Puteți semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 10 decembrie
Articolul următorVIDEO FC Hermannstadt, victorie la scor cu Farul