Primăria Constanța a anunțat că documentația pentru restaurarea și consolidarea Cazinoului a fost semnată și Compania Națională de Investiții a desemnat ofertantul câștigător.

Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a anunțat că va pune în siguranță Cazinoul, până în momentul cănd va începe restaurarea. Lucrările vor fi demarate săptămâna următoare și se vor termina înainte de Ziua Dobrogei, 14 noiembrie.

„ S-a semnat contractul privind actualizarea documentației care va sta la baza restaurării și consolidării clădirii simbol a orașului Constanța. Compania Națională de Investiții a desemnat ofertantul câștigător, în urma finalizării procedurii de achiziție publică,  iar serviciile contractate vizează actualizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), a studiilor și expertizelor realizate în anul 2015, astfel încât indicatorii tehnico-economici să reflecte în mod real modificările suferite de această clădire de la ultima avizare și până în prezent. Proiectantul are la dispoziție 90 de zile pentru realizarea documentației.După predarea acesteia, indicatorii tehnico-economici urmează să fie aprobați prin emiterea unei hotărâri de guvern, după care vor putea fi demarate procedurile privind contractarea lucrărilor de consolidare și restaurare.”

 

Articolul precedentCampania „România 100 – Eu Aleg România” ajunge la Constanța
Articolul următorFOTO| Accident mortal la Chirnogeni. Căruță făcută praf