Oricine poate fi Moș Crăciun la ”Charity Basketball Game”, eveniment sportiv ce va aduce, sâmbătă, față în față echipele Phoenix Știința Constanța și MK ALL STARS – NATO Forces of Mihail Kogălniceanu. Meciul, organizat pentru o cauză nobilă, se va desfășura, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța.

Biletul de intrare este o jucărie de pluș, îmbrăcăminte, produse de igienă sau alimente aduse într-o cutie de cadou. Darurile donate de spectatorii prezenți la meciul caritabil vor ajunge la familiile și copiii defavorizați din județul Constanța.

Show de excepție în scop caritabil!Sâmbătă, 15 decembrie, la ora 18:00, oricine poate fi Moș Crăciun la ”Charity Basketball Game”.Evenimentul sportiv aduce față în față echipele Phoenix Știința Constanța și MK ALL STARS – NATO Forces of Mihail Kogălniceanu, într-un meci pentru o cauză nobilă, care se va desfășura la Sala Sporturilor din Constanța.Biletul de intrare este o jucărie de pluș, îmbrăcăminte, produse de igienă sau alimente aduse într-o cutie de cadou. Darurile donate de spectatorii prezenți la meciul caritabil vor ajunge la familiile și copiii defavorizați din județul Constanța.Participanții la eveniment sunt rugați să vină îmbrăcați în culoarea roșu, galben sau albastru, pentru a forma cel mai mare steag. Invitați speciali: trupa de acrobați Lords of Gravity.Printre partenerii ”Charity Basketball Game” se numără: Primăria Constanța, Club Sportiv Știința Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.#CharityBasketballGame#Vinosăvezi!#Vinosădaruiesti!#OricinepoatefiMosCraciun#ConstantaPhoenix Stiinta Constanta

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 12 Decembrie 2018

Participanții la eveniment sunt rugați să vină îmbrăcați în culoarea roșu, galben sau albastru, pentru a forma cel mai mare steag.

Invitați speciali: trupa de acrobați Lords of Gravity.

Articolul precedentFOTO| Simona Halep și Horia Tecău, sportivii anului 2018 la Gala Tenisului Românesc
Articolul următorTrafic îngreunat pe A2: un TIR s-a răsturnat