FC Farul pierde pentru prima oară în acest sezon la Constanța, învinsă de Metaloglobus București, 1-2, în partida desfășurată sâmbătă, în etapa a 6-a Ligii a 2-a. 

Scorul a fost deschis de Andrei Lungu cu un șut din centrul careului în minutul 15. “Decarul” lui Metaloglobus a trimis direct în vinclu dintr-o lovitură liberă, în minutul 53, dublând avantajul echipei sale. Farul a marcat prin Simon Măzărache cu un șut ușor deviat.

Din păcate, este prima dată când plec de la stadion foarte trist și dezamăgit. Sunt supărat pentru că nu era un moment în care să avem o astfel de atitudine și un astfel de joc. Sunt lucruri care m-au deranjat și pe care o să le discut. Am discutat unele dintre ele, dar o să discut și săptămâna viitoare cu jucătorii, pentru că eu sunt foarte sincer și foarte direct, îmi place să spun lucrurilor pe nume. Aceste greșeli personale apar din multe motive, pe care eu le știu și le-am spus și lor înainte de meci. Le spun și după jocurile în care apar aceste greșeli. Nu mai sunt lucrurile așa cum sunt eu obișnuit și cum făceau ei înainte. Este ușor de vorbit că nu este nimic pierdut. Din punctul meu de vedere, astăzi era un moment în care trebuia să obținem cele trei puncte. Să arătăm că suntem o echipă care emite pretenții. Din păcate, nu am reușit acest lucru și, în acest moment, vorbim despre promovare și play-off și noi suntem mai aproape de zona de retrogradare. Este un moment delicat și sper ca jucătorii să înțeleagă, pentru că nu mai putem să facem pași greșiți în următoarele două meciuri dacă vrem să mai emitem pretenții la play-off”, a declarat Ianis Zicu la sfârșitul meciului.. 

Sursa: Realitatea de Constanta