Viitorul a încheiat la egalitate al pstrulea meci consecutiv în Liga 1, după 3-3 cu Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a-XIX-a a Ligii I.

 

În minutul 7, Luckassen deschide scorul, dar după zece minute, Gonzalez egalează în urma unei greșeli comise de Artean în apărare, scor 1-1. 

În repriza a doua, în minutul 48, Sepsi Sf.Gheorghe beneficiază de o lovitură de la 11 metri, iar fundașul central Bogdan Mitrea îl învinge pe portarul Cojocaru. În minutul 63, la echipa constănțeană și-a făcut debutul mijlocașul Răzvan Grădinaru care l-a înlocuit pe Alexandru Mățan. Gazdele au insistat în ofensivă și Răzvan Grădinaru a fost faultat de Gonzalez în minutul 83, iar FC Viitorul a beneficiat de un peanlty, transformat de Andrei Ciobanu, scor 3-2. În prelungirile partidei, Safranko deviază balonul cu capul în poarta gazdelor și partida se încheie la egalitate, 3-3.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFestivalul de muzică AWAKE va avea loc în această vară în mai multe locaţii din ţară: Mureş, Constanța, Iași, Cluj-Napoca și București
Articolul următorROMÂNIA ÎN REALITATE, invitați: ADRIAN GĂZDARU și GABRIEL FĂTU