Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat că în fiecare miercuri va răspunde, pe pagina sa de Facebook, întrebărilor puse de români. Acesta nu va răspunde, însă, celor care nu folosesc un limbaj adecvat.

”Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră.

Așa cum vă anunțam ieri, îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și constructivă.

Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative.
Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră.

Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media.

Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine.

La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi.

Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook.

Ne auzim curând.

O zi cu bine!”, a scris Marcel Vela pe Facebook.

Articolul precedentAndrei Năstase, președintele Platformei DA din Republica Moldova: „Moldova are nevoie de ajutorul real al României, Uniunii Europene și al Statelor Unite”
Articolul următorLudovic Orban a spus că abuzurile comise de polițiști, prin amendarea populației în anumite cazuri, sunt izolate, iar el a militat pentru eliminarea lor