Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a dat asigurări că se simte bine și se va întoarce „la treabă” și a mulțumit pentru mesajele de susținere după ce i s-a făcut rău la conferința de presă de la sediul din Kiseleff. 

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe contul său de Facebook în care spune că este bine și le mulțumește celor din familie, colegilor din PSD, jurnaliștilor și cadrelor medicale militare pentru investigații.

Marcel Ciolacu a fost supus mai multor investigații neurologice și cardiovasculare la Spitalul militar , la scurt timp după ce a leșinat în timpul conferinței de duminică, de la ora 12.00, de la sediul PSD din șos. Kiseleff.

Medicii au declarat că Marcel Ciolacu a leșinat din cauza lipsei de calciu, potrivit Realitatea PLUS.

De asemenea, acesta a fost testat și pentru prezenta noului coronavirus, iar rezultatul COVID a fost negativ.

Starea liderului PSD este una stabilă, au mai spus medicii, dar i se recomandă supraveghere medicală în continuare, să țină un regim și să evite stresul și oboseala.

Marcel Ciolacu, în vârstă de 52 de ani, s-a dezechilibrat și i s-a făcut rău, duminică, 10 mai, în timpul unei conferințe de presă, după ce i s-a făcut rău. Deși la fața locului a fost chemată imediat ambulanța, Ciolacu a plecat cu o mașină privată la Spitalul Militar, pentru investigații.

PSD a transmis într-un comunicat de presă că președintelui partidului a suferit o criză de lipotimie din cauza căldurii, oboselii și lipsei de oxigen din sala de conferințe.

Articolul precedentL-ați văzut? Un bărbat din Constanța a fugit dintr-o unitate medicală din București
Articolul următorMinistrul Sănătății, Nelu Tătaru, anuntă o testare a populației la nivel național, după data de 1 iunie