Primăria Municipiului Mangalia anunță lansarea proiectului european „Înființare Bază Sportivă și Reabilitare Infrastructură”.

Valoarea proiectului este de peste 14 milioane de lei, suma incluzând și modernizarea străzilor și aleilor pietonale din proximitatea clubului sportiv.

Complexul Sportiv Recreativ “Callatis”  destinat tinerilor sportivi  dar și elevilor pasionați va fi construit pe actualul amplasament al Bazei Sportive „Pescăruș” .

 În noua locație, se vor construi două bazine de înot (unul semiolimpic și unul pentru persoane cu dizabilități), acoperite, cu o suprafață de 1441mp pentru practicanții acestui sport. De asemenea, în incinta clubului sportiv va fi realizat un teren de sport multifuncțional, care va cuprinde un teren de fotbal acoperit, cu structură presostatică demontabilă, unul de baschet, unul de handbal și altul de tenis, cu dotările aferente.

 ”Acest proiect este de un real folos tinerilor noștri sportivi, care doresc să facă performanță. Ne-am dorit dintotdeauna să avem o bază sportivă modernă, să oferim servicii recreative tinerilor Mangaliei pentru a-i încuraja să performeze la cât mai multe discipline sportive. De aceea, era necesară o bază sportivă corespunzătoare și am accesat fonduri europene pentru realizarea acestui proiect. În curând, vom începe lucrările de modernizare a stadionului municipal, cu fonduri de la CNI”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta