Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a participat, joi la ceremonia de învestire a noului Consiliul Local al municipiului Tulcea, precum și a noului primar ales, Ilie Ștefan.

Ludovic Orban și-a manifestat încrederea și satisfacția pentru reușita primarului liberal și i-a urat succes asigurându-l de sprijinul puternic al Guvernului în punerea în operă a proiectelor inițiate de municipiu.

 În cuvântul său, noul primar ales si-a reafirmat disponibilitatea de a fi alături de problemele municipiului și ale cetățenilor Tulcei, insistând pe faptul că în Primăria Tulcea cuvintele de ordine vor fi : competența, performanța, calitatea și munca.

„Mulțumesc tulcenilor care mi-au acordat votul de încredere, care mă responsabilizează și mă onorează.
Am venit să muncim împreună, să arătăm respect pentru oameni și să le transformăm viața într-una mult mai bună.
Vom crea o administrație modernă, cu funcționari harnici, cu inițativă, respectuoși cu cetățenii și mândri de munca lor. Chem alături toți colegii cinstiți din Primărie. Vor avea în mine un partener loial. Ceilalți, vor avea opțiunile clare – fie se schimbă rapid, fie schimbă rapid locul de muncă.
Am venit să eficientizăm activitatea Primăriei, să reorganizăm, și să folosim banii Tulcenilor pentru binele tuturor Tulcenilor….
De astăzi începem. Avem de rezolvat asfaltările, gazul metan, parcările, parcurile, Grădina Dacia, Bididia, Cariera de Piatră și câte și mai câte.
Nu se vor rezolva într-o lună sau într-un an. Dar nu va fi zi să nu lucrăm la ele.”

După ședința de învestire, Ilie Ștefan a avut o primă întâlnire cu șefii principalelor direcții ale Primăriei dorind să îi cunoască și să le comunice proiectele sale

Preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie, a câştigat funcţia de primar al municipiului Tulcea cu 40,36% din voturile valabil exprimate, în urma alegerilor locale desfăşurate pe 27 septembrie.

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea