Muncitorii din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa au asfaltat în cursul nopții strada Dobrilă Eugeniu, tronsonul cuprins între staţia RATC şi intersecţie, urmând noaptea următoare să fie asfaltată şi porţiunea de pe strada Adamclisi.

Lucrările de reabilitare a intersecţiei de la Brotăcei sunt pe ultima sută de metri. Muncitorii din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa au asfaltat azi noapte strada Dobrilă Eugeniu, tronsonul cuprins între staţia RATC şi intersecţie, urmând ca la noapte să fie asfaltată şi porţiunea de pe strada Adamclisi. În zilele următoare vor fi trasate şi marcajele rutiere, iar trecerile de pietoni existente vor fi mutate la câţiva zeci de metri distanţă. Proiectul se va finaliza cu amenajarea unui giratoriu provizoriu care va avea rolul de fluidizare a circulaţiei. Conducătorii auto şi locuitorii din zona în care se efectuează lucrările sunt rugaţi să manifeste înţelegere. #asfaltariinconstanta#IloveCT

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 1 August 2018

În zilele următoare vor fi trasate şi marcajele rutiere, iar trecerile de pietoni existente vor fi mutate la câţiva zeci de metri distanţă. Proiectul se va finaliza cu amenajarea unui giratoriu provizoriu care va avea rolul de fluidizare a circulaţiei.

Conducătorii auto şi locuitorii din zona în care se efectuează lucrările sunt rugaţi să manifeste înţelegere.

Articolul precedentMinistrul britanic ai Apărării vizitează baza de la Mihail Kogălniceanu
Articolul următorArde o casă din Năvodari. Intervin pompierii