Informații contradictorii din tabăra premierul Florin Cîțu. Președintele Klaus Iohannis era așteptat în această seară să discute cu susținătorii premierului, într-o întâlnire la Vila Lac, dar se pare că președintele n-a mai ajuns, potrivit unor surse Realitatea Plus. Mai mult, se pare că Florin Cîțu nu-și va mai depune mâine candidatura la șefia PNL, ci o va face până la finele săptămânii. 

La întâlnirea de la Vila Lac participă, pe lângă Florin Cîțu, lideri din echipa sa, precum Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Emil Boc sau Gheorghe Flutur.

Pe lângă aspecte legate de înscrirea în cursa pentru șefia PNL, liderii liberali discută și alte subiecte fierbinți, precum lupta internă din partid și modul în care cei din echipa lui Cîțu trebuie să reacționeze la atacurile din tabăra lui Ludovic Orvan. O altă problemă este legată de nominalizarea lui Dan Vîlceanu la conducerea Ministerului Finanțelor. 

Potrivit surselor citate de Realitatea Plus, un aspect ce trebuie lămurit este cel al vechimii de 5 ani în partid ca și condiție pentru a candida. Lui Florin Cîțu îi lipsesc 2 sau 3 luni din acest stagiu minimal și ar avea nevoie de o derogare în acest sens. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAccident mortal la Năvodari. Bărbat căzut de la înălțime
Articolul următorDouă piscine din Murighiol, închise de inspectorii ANPC