Jandarmii constănțeni vor asigura, sâmbătă, ordinea publică la partida de handbal masculin dintre AHC Dobrogea Sud Constanța și FC Porto.

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor acționa, sâmbătă, pentru asigurarea climatului de ordine la meciul internațional de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și FC Porto Sofarma din Portugalia, în cadrul competiției sportive Men’s EHF Cup.

Evenimentul sportiv va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanța cu începere de la ora 14.45, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenții firmei de securitate contractată de către organizator și va fi permis începând cu ora 13.45. „Pentru a evita aglomerația în jurul punctului de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii ușilor de acces”, spun reprezentanții jandarmilor.

Suporterii echipelor, precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul Sălii Sporturilor.

De asemenea, participanților li se recomandă să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât și după terminarea acestuia, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent.

Articolul precedentMandat european de arestare, pus în executare de polițiștii constănțeni
Articolul următorMarinarii militari aduc marea aproape de elevii din județul Vrancea