Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor acționa, în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.
Evenimentele anunțate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenți sunt următoarele: Festivalul Înghețatei – în perioada 27-30 iunie; Zilele orașului Ovidiu – în perioada 28-30 iunie; sărbătoarea religioasă “Sfinții Apostoli Petru și Pavel” la Constanța și Medgidia – în perioada 28-29 iunie; concertul susținut de Smiley și formația Accent pe plaja “3 Papuci”- astăzi, 28 iunie; Cupa Bodyguard 2019, la Mangalia – sâmbătă, 29 iunie.
„Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului. Dacă situația o impune, se poate solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau prin sesizarea celui mai apropiat echipaj”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Articolul precedentConstanța găzduiește a opta ediție a Black Sea Ports & Shipping 2019
Articolul următorGravidă lovită de mașină, transportată cu elicopterul la spital