Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor acționa în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, sâmbătă, 16 martie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului „Gheorghe Hagi”, unde va avea loc partida de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanța – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, dar și la Cernavodă, cu ocazia meciului dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă – A.C.S. Înainte Modelu.

Tot sâmbătă, se va acționa pentru asigurarea climatului de ordine la meciurile de baschet C.S. Phoenix Constanța – C.S.U. Cluj Napoca și B.C. Athletic Constanța – Steaua București, evenimente sportive ce se avea loc la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 15.00 și ora 18.00.

Duminică, 17 martie, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a 7 meciuri de fotbal în sală, în cadrul competițiilor sportive Trofeul Telegraf și Trofeul Liga Old Boys.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Articolul precedentMii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră
Articolul următorO nouă avarie CET, lasă constănțenii fără apă caldă și căldură