Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a inaugurat obiectivele de investiții realizate pentru dezvoltarea subunității de la Galați, necesare activității de instruire a personalului navigant fluvial.

Investiția în valoare de 20 milioane de lei reprezintă cel mai modern Centru de pregătire profesională pentru personalul din sectorul de transport pe ape interioare. Centrul deține facilități de instruire atât pentru pregătirea teoretică, cât și pentru cea practică și echipamente moderne și inovative, care vor contribui la creșterea calității activității de instruire bazată pe competențe, conform reglementărilor Europene. „Obiectivul de la Galați este esențial în strategia de dezvoltare a infrastructurii CERONAV privind activitatea de instruire din sectorul navigației pe ape interioare, având impact asupra creșterii mobilității personalului navigant român”, a declarat directorul instituției, Ovidiu Cupșa.
CERONAV a reunit în cadrul acestui eveniment reprezentanți din conducerea Ministerului Transporturilor, Autorității Navale, autorităților publice locale, operatorilor de transport, administrațiilor fluviale și instituțiilor de educație.

Articolul precedentTrafic restricționat total pe un tronson al străzii Baba Novac
Articolul următorAccident pe A2: trafic restricționat pe banda a doua, pe sensul către Constanța