Consilierii locali din Mangalia au fost convocați, miercuri, în prima ședință ordinară din acest an, unul dintre punctele ce se vor afla pe ordinea de zi fiind și înființarea unor locuri de joacă.

Potrivit Primăriei Mangalia, pe ordinea de zi a ședinței de miercuri au fost înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administrația publică locală, dar și pentru cetățenii orașului. Unul dintre aceste proiecte se referă la aprobarea documentațiilor tehnico-economice aferente proiectelor privind înființarea unor locuri de agrement, spații de joacă și amenajări peisagistice, în mai multe cartiere ale Mangaliei.

În aceeași ședință, un alt proiect supus adoptării vizează aprobarea documentațiilor tehnice – faza DALI și DATD, care prevede reabilitarea Casei de Cultură și a cinematografului „Pescăruș”, din localitate.

De asemenea, pe ordinea de zi a convocatorului de ședință, figurează şi proiectul de hotărâre, care vizează aprobarea unui PUZ și a Regulamentului aferent, pentru organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Mangalia.

Articolul precedentPeste 7.000 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră
Articolul următorAtenție șoferi! Un nou sens unic în Constanța