VamaVeche

Încă o localitate din județul Constanța va fi conectată la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, sudul litoralului nu va mai fi izolat din punct de vedere al utilităților. 

Astazi, 10 iunie, au început lucrările pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale  în comuna Limanu. Locuitorii vor beneficia de 45 de km de rețea care va putea deservi 1800 de gospodării.

Proiectul de alimentare cu gaze naturale presupune realizarea rețelelor de pe aproximativ 95% din străzile aferente teritoriului comunei, repartizate pe satele Limanu, 2 Mai și Vama Veche. Valoarea totală a lucrărilor este de  5.756.683 lei, din care comuna Limanu asigură o cofinanțare de 35%. Potrivit proiectului termenul de execuție este de 2 ani.

“ Este o realizare uriașă pentru noi. începem lucrările pentru rețeaua de gaze. Voi monitoriza permanent stadiul lucrărilor, astfel încât termenele să fie respectate și execuția rețelei să se desfășoare conform proiectului. Cred că viața oamenilor o să se îmbunătățească  considerabil.”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Sursa foto: Mircea Stoian / www.casafotoplus.ro

 

 

Articolul precedentRadu Mazăre audiat în dosarul locuințelor din campusul Henri Coandă
Articolul următorWi-Fi gratuit pe faleza Cazinoului