Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat că atât Ilie Năstase, cât și generalul Anghel Iordănescu, vor candida la alegerile europarlamentare pe lista partidului.

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din regiunea II Sud-Est care s-a desfășurat la Constanța. Pe agenda întâlnirii s-au aflat teme precum: reorganizarea UNPR, alegerile pentru Parlamentul European și actualitatea politică.

Cu această ocazie, el a anunțat că Ilie Năstase și Anghel Iordănescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare. De altfel, cele două mari stele ale sportului românesc și internațional au participat la reuniunea de la Constanța.

“Suntem deosebit de onorați să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioți români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai țării noastre, care au susținut și au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte țara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimiși de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români și nu au făcut altceva decât să ne denigreze țara. Îi cunosc pe acești doi bravi români de foarte multă vreme. Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier și venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreședintele american Joe Biden. Aveam cu toții emoții, să iasă totul bine. L-a așteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câștigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrățișat pe Ilie Năstase și l-a întrebat: Dacă îmi las și eu părul lung, mă fac și pe mine general? Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase! Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viață. A fost și senator UNPR. Aceștia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare și lasă moștenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votați, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!”, a declarat președintele UNPR.

Acesta a mai precizat că UNPR își propune să obțină 10 la sută la alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

Articolul precedentVIDEO| Intervenție periculoasă în Marea Neagra. Doi bărbați au fost salvați de Garda de Coastă
Articolul următorFOTO VIDEO| „Trebuie o schimbare radicală de atitudine”. Eșec pentru FC Farul în meciul cu Sportul Snagov