ianis_zicu

FC Farul va întâlni ACS Campionii FC Argeș Pitești, luni, 21 octombrie,de la ora 18.00, în etapa a 13-a a Ligii a 2-a. Un meci între două echipe de tradiție ale fotbalului românesc.

La conferința de presă premergătoare meciului Ianis Zicu a declarat că este convins că jucătorii vor fi pregătiți să lupte pentru victorie. “ Fiecare detaliu este important, am băieți de caracter, care au dovedit până acum că sunt gata să arate un fotbal bun și că sunt trup și suflet pentru această echipă și sper să obținem prima victorie în deplasare. Este important să avem echilibru, să fim capabili să jucăm faza defensivă foarte bine, faza ofensivă, la fel, să fim preocupați să construim ca să avem cât mai multe acțiuni de a marca, pentru că noi nu suntem genul de echipă care să marcheze dintr-o singură ocazie și avem nevoie de mai mule situații pentru a reuși acest lucru… Băieții sunt motivați, concentrați, lucrurile sunt în regulă la nivel organizatoric în cadrul clubului, un lucru important pentru că avem liniște să ne pregătim așa cum trebuie și cred că lucrurile acestea se văd și pe teren”

Antonio Cruceru: „Mergem la Pitești să câștigăm, mai ales că venim după o victorie și un joc bun acasă. Cu trecerea timpului, ne-am unit și noi, ne-am cunoscut mai bine și asta se vede de la meci la meci”

 

Articolul precedentȘapte răniți în urma unui accident rutier produs la Movila Verde
Articolul următorPieton în comă, la spital, după un accident rutier