Un bărbat şi o femeie au fost răniţi grav sâmbătă după-amiază în Bucegi, după ce au căzut zeci de metri. Erau însoţiţi pe munte de fiul lor minor.

Salvamontiştii din Buşteni au fost solicitaţi sâmbătă după amiază să intervină pentru recuperarea a două persoane, soţi şi soţie, care au căzut în gol câteva zeci de metri, pe Valea Caraimanului, în Munţii Bucegi.

” Doi soți din Fetești, au încercat să urce pe munte cu fiul lor minor. Când au ajuns la zăpadă, femeia a alunecat, iar bărbatul a încercat să o prindă. Cu toate că erau bine echipați de iarnă, amândoi au fost angrenați într-o alunecare zeci de metri. Când s-a întrerupt zăpadă s-au oprit, dar s-au ales cu multiple traumatisme. Femeia a suferit și o fractură de membru inferior, iar soțul ei s-a ales cu fractură de femur și un umăr dislocate.

Victimele au primit ingrijiri de la salvamontistii din Busteni și Prahova, iar au fost scoase cu ajutorul unui echipaj Aero-SMURD, „au transmis cei de la Salvamont Buşteni.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentLuni începe depunerea cererilor de înscriere la Bacalaureat
Articolul următorVIDEO Hagi înaintea meciului cu CFR Cluj:” Vom încerca să realizăm obiectivul pe care îl avem de la începutul campionatului, de a lua toate cele 3 puncte”