Consultantul politic Cozmin Gușă a făcut o radiografie succintă a capilor politici constănțeni care se comportă de 30 de ani precum o grupare mafiotă.

„Și eu am făcut o emisiune de dezvăluiri în Constanța, iar cei de acolo încercau să-i sperie pe cei care mă ajutau la emisiunea mea, „România 2019”. Constanța, azi, e un loc periculos din mai multe puncte. Mafia s-a împărțit în mai multe căprării, nu mai există o autoritate unică. Americanii au definit Constanța drept județ de interes strategic pentru că e Baza Kogălniceanu, iar acolo știm scandalul cu furtul de benzină. Dar, toți cei noi, care au venit aici și au vrut să rezolve problema, li s-a dat peste degete. Cum s-a ajuns aici. Constanța a fost extrem de dezorganizată, până la apariția lui Radu Mazăre. El le poate mulțumi pentru ascensiunea sa lui Nicușor Constantinescu, Sorin Strutinsky, dar în principal lui Ioan Talpeș, Miron Mitrea și mie, Cozmin Gușă. Ei au început să conteze ca structură mafiotă abia după 2003, iar de atunci au început să survoleze zonele de poliție și servicii secrete, ei propulsând-ul și pe Liviu Dragnea. S-a stricat afacerea în 2009, atunci când l-au trădat pe Mircea Geoană. El nu a ieșit președinte din cauza celor 70-80.000 de voturi din Constanța, fiindcă au fost amenințați că vor ajunge la închisoare. Ei au fost înlocuiți de Dumitrache și Stroe, oameni care stăteau drepți la masa lor, iar care acum conduc acum județul. Dar, în momentul în care s-a pus problema intervenției serviciilor au predat Constanța amiralului Chițac și oamenilor lui Iohannis”, a declarat Cozmin Gușă în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentRafila, despre posibile greve în Sănătate: „Șapte dintre revendicări se pot pune în aplicare”
Articolul următorPortul Constanța, la mijlocul luptelor politice! Poarta comercială a României, FURATĂ – Cine este în spatele JAFULUI de la malul mării