Un accident teribil a avut loc în centrul orașului Cluj-Napoca. Un tânăr de doar 25 de ani a murit pe loc după ce mașina lui s-a făcut praf. Acestea conducea cu 180 de kilometri la oră. Din cauza vitezei escesive, a pierdut controlul volanului și a distrus totul în cale. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani. Misiunea pompierilor se va încheia în scurte momente, traficul fiind blocat în zonă„, a transmis ISU Cluj.

Imagine

 

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentDirectorul ANPC: „60% dintre debitori nu cunosc diferenţa dintre o bancă şi un IFN”
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 24 septembrie 2022