FC Viitorul a fost susținută la meciul din deplasare cu Racing FC Union Luxemburg, câştigat cu 2-0, in prima manşă din turul 1 al Europa League, de o galerie de peste 1000 de români.

Aceştia i-au încurajat pe jucătorii Viitorului pe tot parcursul întâlnirii, iar pentru prezența la acest meci şi pentru modul în care s-au manifestat, jucătorii constănțeni le mulțumesc. Deşi au jucat la peste 2200 km de Constanța, suporterii români prezenți la acest meci i-au facut pe cei de la Viitorul să se simtă cu adevărat ca acasă. De la acest meci nu a lipsit nici Răzvan Marin, fostul jucător al Viitorului, care în prezent evoluează în Belgia, la Standard Liege, urându-le mult succes foștilor colegi.

La finalul partidei cu Racing FC Union Luxemburg, din Europa League, jucătorii echipei FC Viitorul și managerul tehnic Gheorghe Hagi au avut un nou “meci“ ! De data aceasta a fost vorba despre o serie de poze și autografe pe care le-au oferit sutelor de suporteri români care au așteptat la poarta stadionului Josy Barthel pentru o amintire cu cei de la FC Viitorul. Gheorghe Hagi, căpitanul Ianis Hagi și ceilalți componenți ai echipei le-au mulțumit celor prezenți pentru încurajările din timpul jocului și au răspuns fiecărei solicitări de a se poza alături de aceștia sau de a oferi un autograf.

Sursa foto video Academia de Fotbal Gheorghe Hagi

 

Articolul precedentSute de domnişoare, în ţinute elegante, pedalează duminică pe străzile din Constanța
Articolul următorVIDEO/FOTO Mașină făcută praf pe străzile din județul Constanța