Campanie de vaccinare pe motoare la Constanta

La Centrul de vaccinare din cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa s-a dat startul duminică, 9 mai, campaniei „Împreună învingem pandemia” și a vizat mai multe localități din județ, Năvodari, Cumpănă, Mangalia, Băneasa, Hârșova și Cernavodă.

Echipe de bicicliști, scuteriști și motocicliști din Constanța susțin mesajului campaniei care îndeamnă la conștientizarea importanței vaccinării pentru stoparea pandemiei de Covid-19.

“Mobilizarea este impresionantă aici la Constanța, iar mesajul campaniei este susținut inclusiv de aceste echipe inimoase de bicicliști, scuteriști și motocicliști. Încă o zi în care oamenii arată ce înseamnă lecția solidarității pentru atingerea unui trai liber, intr-un mediu favorabil și sigur! 3,5 milioane de români care s-au vaccinat. Azi atingem o bornă importantă, de 6 milioane de doze de vaccin administrate.” a declarant  dr. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte al CNCAV

La eveniment au fost prezenți secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa,  Constantin Dina, șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății, fost director DSP Constanța.

Teo Hira, șeful RAEDPP și prefectul Silviu Coșa au venit pe bicicleta, iar șeful IPJ comandant Adrian Gluga  a venit cu motocicleta.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFOTO Accident grav, mașină răsturnată pe DN39
Articolul următorViitorul, victorie importantă cu Argeș