Un nou sezon plin de surprize, distracție și adrenalină începe la Aqua Park-ul din Eforie Nord, pentru turiștii și constănțenii care iubesc apa, soarele și buna dispoziție.

Eforie Aqua Park a deschis sezonul estival cu o mega-petrecere. Peste 2000 de iubitori de bălăceală au luat cu asalt toboganele acvatice și piscinele și s-au bucurat de surprizele pregătite de organizatori.

 

Cei mici au participat cu emoție la jocurile și concursurile susținute de animatorii parcului acvatic, și-au făcut tatuaje, au participat la spectacole cu baloane sau cu înghețată turcească.

În această vară, o insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic, va deveni preferata celor mici, care se vor juca la umbra palmierilor cu fructele tropicale, în timp ce părinții se pot relaxa în jacuzzi. Eforie Aqua Park va organiza toată vara programe de divertisment, tombole, concerte cu artiști îndrăgiți, spectacole cu personaje din desene animate și petreceri tematice.

Parcul acvatic din Eforie Nord este deschis zilnic, între orele 9.00 și 18.00. În această perioadă, intrarea costă 29 de lei pentru copii și 39 de lei pentru adulți.

 

Articolul precedentTradiții și superstiții de Sânziene
Articolul următorUnde se desfășoară lucrări edilitare în această săptămână