Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității și cei din cadrul Serviciului Rutier Constanța desfășoară sâmbătă,7 septembrie în parcul Tăbăcăriei, o campanie de prevenire care are loc la nivel naţional, sub motto-ul ,,10 pentru siguranță!”.

Scopul activității este pregătirea elevilor, părinţilor şi a profesorilor pentru noul an şcolar.

Polițiștii au oferit copiilor materiale informativ-preventive, conținând sfaturi cu privire la regulile de conduită pe care toți elevii ar trebui să le urmeze, astfel încât să stea cât mai departe de evenimentele neplăcute.

Activitățile preventive au fost susținute și completate de reprezentanți ai I.J.J. Constanța, I.S.U. Constanța, ANITP Constanța, CPECA Constanța și Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, care, la rândul lor, au promovat sfaturi și recomandări referitoare la prevenirea delincvenței juvenile și victimizarea minorilor.

În contextul deschiderii noului an școlar, reprezentanții armelor M.A.I. sunt alături de cei mici și le transmit pe această cale tuturor elevilor un an școlar cu multe reușite și provocări depășite cu succes!, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Articolul precedentAutocar cu turiști implicat într-un accident. Trei persoane au ajuns la spital
Articolul următorBărbat înecat în lacul Techirghiol, la Băile Reci