250 de copii din grădinițele județului Constanța. au participat la Concursul „Voinici în țara piticilor”, ediția a III-a, desfășurat pe 27 mai  la Palatul Copiilor Constanța.

Preșcolarii au participat la concursuri de: trotinete, ștafete și jocuri de mișcare hazlii, fiind susținuți cu entuziasm de către părinții lor, cadre didactice voluntare și studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport Constanța.  

Trofeul Voinicel -2023 a fost câștigat de echipa Grădiniței cu Program Prelungit Nr.33 Constanța,

  Premiile și recompensele au fost numeroase, însă cel mai important câștig l-a reprezentat faptul că preșcolarii au avut ocazia să desfășoare activități de mișcare în aer liber, într-un cadru natural care le favorizează  sănătatea și dezvoltarea fizică armonioasă.

Organizatorii consideră că prin implicarea copiilor în astfel de acțiuni se promovează, în mod real, stilul de viață sănătos, spiritul de întrecere fair –play și echilibrul emoțional.

Evenimentul a fost organizat de către Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Constanța și Inspectoratul Școlar Judn Constanța, în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța și Academia Olimpică Română, Filiala Constanța.

Imagine

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentVIDEO Hagi înaintea meciului cu CFR Cluj:” Vom încerca să realizăm obiectivul pe care îl avem de la începutul campionatului, de a lua toate cele 3 puncte”
Articolul următorAnunț OFICIAL de la Comisia Europeană: România este pregătită să adere la Schengen