Polițiștii din Constanța  au efectuat 8 percheziții într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Au fost descoperite 27000 de țigarete de contrabandă și mai multe sume de bani. Patru persoane au fost reținute.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Cu ocazia descinderilor au fost identificate și ridicate, în vederea indisponibilizării, 27.000 de țigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, dar și mai multe sume de bani (8.100 de lire sterline, 6.200 de euro, 3.450 de lei).

La sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost conduse pentru audieri 4 persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 68 de ani.

Potrivit polițiștilor  acestea au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Imagine

 

 

 

 

Articolul precedentIohannis: „Toate restricțiile rămân în vigoare până la 15 mai. După 15 mai, toată lumea este obligată să poarte măști de protecție”
Articolul următorMinisitrul Finanțelor anunță primul lot de case de marcat conectate la ANAF