5 autoturisme, în valoare de aproximativ 60.000 euro, urmărite de alte state membre ale Uniunii Europene, au fost descoperite de  polițiștii contănțeni, în colaborare cu polițiștii de frontieră.

În perioada 21-23 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, pe raza județului Constanța, 5 autoturisme care figurează ca urmărite  de către autoritățile străine.

Au fost dentificate două autoturisme, în posesia a doi tineri în vârstă de 22 de ani, care figurează urmărite de către autoritățile din Franța, respectiv Belgia. Alte 3 autoturisme au fost identificate pe raza județului Constanța, în posesia a 3 bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani, care figurează urmărite de către autoritățile din Belgia (un autoturism) și Austria (2 autoturisme).

Autovehiculele, în valoare de 59.000 euro, au fost indisponibilizate și depozitate la sediul I.P.J. Constanța și la sediul Gărzii de Coastă.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Sursa foto Garda de Coastă