hcd4

 

HC Dobrogea Sud obține astăzi o victorie importantă în meciul din deplasare cu Liberbank Cuenca, scor 28-26 (18 -16). În urma acestui rezultat HC Dobrogea Sud rămâne în cursă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Pentru HC Dobrogea Sud au marcat:  Crnoglavac 5 (4x7m), Vujovic 5, Toma 4, Malinovic 4, Kevic 4, Nistor 2, Nikolic 2, Cutura 1, Buricea 1,

„O victorie mare pentru noi, o victorie muncită. Păstrăm șanse reale pentru locul 2 și calificarea în sferturile de finală ale competiției. Mă bucur că astăzi băieții au jucat extraordinar și am reușit să învingem o echipă din Spania la ea acasă. Rămânem cu picioarele pe pământ. Ce poate fi mai frumos acum decât să jucăm meciul decisiv acasă? Am luat o opțiune importantă pentru locul 2, dar trebuie să câștigăm cu Holstebro pe 23 martie la Constanța ca să sperăm în continuare la calificare,” a declarat Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud la finalul meciului.

Liderul Grupei C este FC Porto (8 puncte), pe locul 2 HC Dobrogea Sud (4 puncte), locul 3 TT Holstebro (2 puncte), Liberbank Cuenca (2 puncte) este pe locul 4.

Sursa foto HC Dobrogea Sud

Articolul precedent    Medgidia. Prinși în flagrant în timp ce vindeau țigări netimbrate
Articolul următorFOTO| Viitorul lui Hagi în play-off!