Două autoturisme în valoare de 55.000 euro, căutate de autoritățile din Germania, au fost descoperite în Punctele de Trecere a Frontierei Negru Vodă și Vama Veche, județul Constanța.

*În ziua de 08.06.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Ucraina, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 31 de ani. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca fiind bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania. Autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.
 
Al doilea autoturism, în valoare de 20.000 de euro a fost depistat în Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche La volanul autoturismului înmatriculat în Germania  se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.
 
În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
Imagine
 
 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentAccident grav pe bulevardul Tomis. Patru victime dintre care una încarcerată
Articolul următorFake-uri aduse din Turcia, descoperite în Vama Veche